Recept
Recepten är framtagna av kocken Stefan Möllergren. Stefan som ursprungligen är från Nyköping, arbetar på Restaurang Mathuset i Luleå. Han har tidigare arbetat på bland annat Restaurang Tallkotten och Hotell Nordkalotten i Luleå, Eriks och Fredsgatan 12 i Stockholm, Rest Coast och Aquarium Restaurant i London samt Club Culturell i Paris. Stefan fascineras av smaker och dofter i ljuva kombinationer, vilket han hoppas visa ett smakprov av med dessa recept!
Lokalt kvalitetskött från våra gårdar
Varumärket Norrbottensgården står för säkerhet och trygghet. Tillsammans kan lantbrukarna och vårt slakteri garantera högsta kvalitet från uppfödning till förädling. Närheten och de korta transportavstånden minimerar stress och minskar även miljöbelastningen. Produkter som säljs under varumärket Norrbottensgården ska präglas av sunt bondförnuft. De ska representera en klassisk god syn på hur ett bra kött ska vara. Genom att välja produkter från Norrbottensgården gör du ett aktivt val. Ett val som möjliggör för framtida generationer att få sin inkomst via livsmedelsproduktion i Norrbotten.